Recensie Mijn Kleine Tuin & Mijn Kleine Bos

mijn kleine bosIk had deze twee kleine boekjes aangevraagd en was erg verrast toen ze binnenkwamen. Wat zijn dit een leuke boekjes! Ze zijn gedrukt op bruin, hergebruikt karton en bedrukt met milieuvriendelijke inkt. Dat maakt dat ze er direct al anders uitzien dan andere boeken.

De boekjes zijn geschikt voor de allerkleinsten en bestaan elk uit zestien pagina’s. Eigenlijk is het te vergelijken met een woordenboekje voor baby’s zoals je die wel vaker tegenkomt. Maar dan zijn deze boekjes wel echt een aanrader! mijn kleine tuinMooie tekeningen die allemaal te maken hebben met de natuur en met dieren, maken dat er voor de kleintjes veel te zien is. Al met al twee heel hippe baby(cadeau)boekjes.
ISBN Mijn kleine tuin: 9789 045 118 031
ISBN Mijn kleine bos: 9789 045 118 024
Auteur & illustraties: Katrin Wiehle
Uitgever: Querido
Prijs: € 9,99 per stuk

 

 

Geef jouw reactie op dit artikel

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *